€ 20,-* KORTING PER TICKET

Carmina Burana aanbieding: tot € 20,- korting per kaart!

In november 2017 kun je Carl Orffs Carmina Burana horen in verschillende zalen in Nederland. Een 135-koppig orkest brengt deze bijzondere cantate met zijn opvallende voortstuwende ritmes en Veronica Magazine heeft een speciale aanbieding voor haar lezers.

Bestel nu kaarten voor Carmina Burana in Nederland. Je profiteert via de Musical & Theaterclub van Veronica Magazine direct van een exclusieve aanbieding met maar liefst € 20,-* korting per ticket!

Bekend van film, commercial en moderne popmuziek

‘O Fortuna’ is het prachtige begin van Carmina Burana en dit deel ken je ongetwijfeld van verschillende films, commercials en moderne hits. Componist Carl Orff heeft voor zijn meesterwerk geput uit Latijnse en Duitse teksten van rondtrekkende monniken en studenten uit de 13de eeuw. Carmina Burana gaat onder andere over drank en liefde, sterk tegen de strenge, vrome idealen van de kerk in die periode. Het bijzondere muziekstuk spreekt nog altijd muziekliefhebbers van over de hele wereld aan.

Een bijzonder orkest

De uitvoeringen van Carmina Burana in Nederland worden gebracht door The New Romanian Symphony Choir & The International Symphony Orchestra onder leiding van dirigent Raymond Janssen. Het gezelschap bestaat uit het orkest van INSO uit Lviv (Oekraïne) en het loepzuivere koor van de Staatsphilharmonie Banatul uit Timisoara (Roemenië). Deze 135 topmuzikanten hebben Carmina Burana de afgelopen jaren gespeeld, waarbij de krachtige muziek en opzwepende ritmes steeds weer garant stonden voor staande ovaties.

Profiteer van de speciale Carmina Burana aanbieding

Lezers van Veronica Magazine bestellen kaartjes voor Carmina Burana in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Oudenbosch met een vette korting van € 20,- per kaart. Op de voorstelling in Groningen ontvang je € 10,- korting per kaart. Ben jij erbij in november?

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0264.

Locaties en data:
Rotterdam, De Doelen – 8 november 2017
Groningen, MartiniPlaza – 9 november 2017
Amsterdam, Het Concertgebouw – 12, 13, 14 en 16 november 2017
Oudenbosch, De Basiliek – 17 november 2017
Den Haag, World Forum Theater – 18 november 2017

Uitvoerenden:
The New Romanian Choir & The International Symphony Orchestra
Dirigent: Raymond Janssen
Solisten: Mariana Bulicanu – sopraan
Valentin Roceveanu – tenor
Iordache basilic – bariton

Tijdsduur concert:
Deel 1: 45 minuten
Deel 2: 65 minuten

Actievoorwaarden: Maximaal 10 kaarten per reservering • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

* Op de voorstellingen in het Concertgebouw in Amsterdam, De Doelen in Rotterdam, het World Forum in Den Haag en in Basiliek Oudenbosch geldt € 20,- euro korting per ticket. Op de voorstelling in MartiniPlaza in Groningen ontvang je € 10,- korting per ticket. 

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht