€ 20,- KORTING PER TICKET

West Side Story: nu met € 20,- korting per kaart!

Fantastisch nieuws voor de liefhebbers van musicals, eindelijk is West Side Story in Nederland ook weer te zien! Met een echte Amerikaanse cast en zelfs een live-orkest, dus dat gaat absoluut een bijzondere voorstelling worden. Helemaal met onze exclusieve actie waarmee je flink op je tickets bespaart:

Bestel nu je tickets voor West Side Story in Nederland bij de Musical & Theater Club van Veronica Magazine. Je krijgt dan € 20 korting op elk kaartje!

Shakespeare in Manhattan

Schrijver Arthur bracht met zijn musical Shakespeare naar het Manhattan van de jaren vijftig. Hij situeerde het verhaal van Romeo en Julia in de straten van de Upper West Side, waar twee bendes hun vetes uitvechten en straten verdedigen. Thema’s als racisme en wapenbezit gaven de musical bovendien een verrassende en actuele lading. Maar naast al die spanning is er in West Side Story ook volop ruimte voor romantiek.

Verboden liefde

Tijdens de voorstelling zien we hoe er een liefde opbloeit tussen Tony en Maria. Een liefde die eigenlijk verboden is, want Tony is lid van de Jets en Maria het zusje van de leider van de rivaliserende Sharks. Het vormt de basis voor vele spannende situaties maar ook voor de prachtigste liedjes, geschreven door Leonard Bernstein. Onderstaande nummers herken je vast direct zodra je ze hoort:

  • Something’s Coming
  • A Boy Like That
  • I Feel Pretty
  • Tonight
  • Maria

West Side Story in Nederland, mis het niet!

West Side Story zal eind dit jaar maar een paar weken in Nederland te zien zijn. Daar wil jij als musicalliefhebber natuurlijk graag bij zijn, dus zorg dat je snel je kaarten in huis haalt. Doe je dat bij onze Musical & Theater Club, dan krijg je per ticket ook nog eens € 20 korting!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0264.

Locatie: World Forum Theater, Den Haag

Data: 12 t/m 30 december 2017

Cast: Energieke Amerikaanse cast begeleid door een 18-koppig live-orkest

Voorwaarden: Maximaal 10 kaarten per reservering • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht