GRATIS RANG- UPGRADE

Slippers in Nederland: met gratis rang-upgrade!

Eindelijk is de voorstelling Slippers in Nederland weer in de theaters te zien! Dit klassieke Britse toneelstuk is al vaker in ons land opgevoerd en keert nu terug met een gloednieuwe cast. Niemand minder dan Plien & Bianca spelen samen met cabaretduo Droog Brood in deze hilarische voorstelling.

Slippers in Nederland, dat wil je niet missen. Bestel je nu je tickets bij Veronica Magazine voor een gratis rang-upgrade!

Over de voorstelling Slippers

Slippers is een bekend toneelstuk, dat als sinds 1965 over de hele wereld wordt opgevoerd. Vaak onder de oorspronkelijke titel Relatively Speaking, van de schrijver Alan Ayckbourn. Ook in Nederland werd het toneelstuk al eerder opgevoerd, onder met rollen voor Jeroen Krabbé, Mary Dresselhuys en Willeke Alberti.

Komische liefdessituaties

De bedoeling van Ayckbourn met zijn toneelstuk was vooral om de onhandigheid in de menselijke omgang onder een vergrootglas te houden. Vooral tussen mannen en vrouwen blijft het altijd misgaan, dus in dat opzicht is dit toneelstuk over twee Londense stelletjes nog altijd actueel.

De cast van Slippers ziet er als volgt uit:

Bianca Krijgsman als Ginny
Peter van de Witte als Greg
Plien van Bennekom als Sheila
Bas Hoeflaak als Philip

Kom ook naar Slippers in Nederland

Deze voorstelling is ons land niet zo heel vaak te zien, dus alleen daarom al de moeite waard. De fantastische cast met onder meer Plien & Bianca is natuurlijk helemaal uniek, dus daarom is deze opvoering van Slippers in Nederland een absolute aanrader.

Helemaal met onze exclusieve actie, waarmee je voordelig op de beste stoelen van het DeLaMar kunt zitten. Het enige wat je hoeft te doen is je tickets voor Slippers bestellen via onze Musical & Theater Club. Wij regelen dan een gratis rang-upgrade voor je!

Data: 13 april t/m 25 mei 2017

Locatie: DeLaMar Theater Amsterdam

Actievoorwaarden: Maximaal 10 kaarten per reservering • Geldig voor alle rangen • Deze actie is op basis van beschikbaarheid en niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen • Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten en afhankelijk van de door jou gekozen rang en dag van de voorstelling • Geen restitutie op reeds gemaakte reserveringen • Wijzigingen voorbehouden.

Bestel Kaarten

Recensie plaatsenNaam
E-mail
Rating
Bericht