€ 20,-* KORTING PER TICKET

Carmina Burana aanbieding: tot € 20,- korting per kaart!

In november 2017 kun je Carl Orffs Carmina Burana horen in verschillende zalen in Nederland. Een 135-koppig orkest brengt deze bijzondere cantate met zijn opvallende voortstuwende ritmes en Veronica Magazine heeft een speciale aanbieding voor haar lezers.

Bestel nu kaarten voor Carmina Burana in Nederland. Je profiteert via de Theaterclub van Veronica Magazine direct van een exclusieve aanbieding met maar liefst € 20,-* korting per ticket!

Bekend van film, commercial en moderne popmuziek

‘O Fortuna’ is het prachtige begin van Carmina Burana en dit deel ken je ongetwijfeld van verschillende films, commercials en moderne hits. Componist Carl Orff heeft voor zijn meesterwerk geput uit Latijnse en Duitse teksten van rondtrekkende monniken en studenten uit de 13de eeuw. Carmina Burana gaat onder andere over drank en liefde, sterk tegen de strenge, vrome idealen van de kerk in die periode. Het bijzondere muziekstuk spreekt nog altijd muziekliefhebbers van over de hele wereld aan.

Een bijzonder orkest

De uitvoeringen van Carmina Burana in Nederland worden gebracht door The New Romanian Symphony Choir & The International Symphony Orchestra onder leiding van dirigent Raymond Janssen. Het gezelschap bestaat uit het orkest van INSO uit Lviv (Oekraïne) en het loepzuivere koor van de Staatsphilharmonie Banatul uit Timisoara (Roemenië). Deze 135 topmuzikanten hebben Carmina Burana de afgelopen jaren gespeeld, waarbij de krachtige muziek en opzwepende ritmes steeds weer garant stonden voor staande ovaties.

Profiteer van de speciale Carmina Burana aanbieding

Lezers van Veronica Magazine bestellen kaartjes voor Carmina Burana in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag of Oudenbosch met een vette korting van € 20,- per kaart. Op de voorstelling in Groningen ontvang je € 10,- korting per kaart. Ben jij erbij in november?

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0264.

 

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten