€ 15,- KORTING PER TICKET

Speciale Jesus Christ Superstar aanbieding!

Misschien heb je het goede nieuws al gehoord… de musical Jesus Christ Superstar komt weer naar Nederland! De afscheidstournee uit 2017 bleek gelukkig geen definitief vaarwel. Op verzoek van de fans én sterspeler Ted Neeley komt de voorstelling toch nog een keer naar Nederland. Tijdens Pasen 2018 kun je Jesus Christ Superstar zien in de AFAS Live in Amsterdam.

Profiteer nu van de speciale Jesus Christ Superstar aanbieding. Bestel je tickets bij de Theaterclub van Veronica Magazine en ontvang €15,- korting per kaartje!

Een van de grootste musicals ooit

Jesus Christ Superstar is al decennia lang een daverend succes. De voorstelling werd dan ook geschreven door twee grootheden uit de theaterwereld: Andrew Lloyd Webber en Tim Rice. Maar ook de film uit 1973 droeg bij aan de bekendheid van de rockopera. Hoofdrolspeler Ted Needley werd zelfs genomineerd voor een Golden Globe.

Ook Ted Neeley komt naar Amsterdam!

Tijdens Pasen 2018 krijg je de kans om de ster uit de film in het echt aan het werk te zien. Niemand minder dan Ted Neeley himself zal namelijk in Amsterdam de rol van Jezus Christus vertolken. Samen met een indrukwekkend decor en groot orkest heb je zo alle ingrediënten voor een onvergetelijke avond.

Jesus Christ Superstar aanbieding: €15 korting per kaartje

Je snapt het, deze voorstelling zien tijdens Pasen is een unieke belevenis. Daar wil je natuurlijk graag bij zijn, dus zorg ervoor dat je je tickets snel in huis haalt. Om het nog feestelijker te maken hebben we zelfs een speciale Jesus Christ Superstar aanbieding. Op elk kaartje dat je bij onze Theaterclub bestelt krijg je nu namelijk € 15,- korting!

 

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten