TICKETS VANAF € 30,45*

Liesbeth List de Musical: kaarten nu te koop v.a. € 30,45*!

Hoeveel echte diva’s hebben we nu nog in de Nederlandse muziek. Liesbeth List is er daar zonder twijfel één van, met een meer dan indrukwekkende carrière op haar naam.

Een loopbaan vol bijzondere hoogtepunten, maar ook met moeilijke momenten. Kortom, het perfecte verhaal voor een onvergetelijke musical die vanaf 2017 door heel Nederland te zien is.

Ga je ook mee naar Liesbeth List de Musical? Kaarten zijn verkrijgbaar bij Veronica Magazine vanaf € 30,45* per stuk!

Het leven van Liesbeth List

Als we terugkijken op het leven van Liesbeth List is het al bijna alsof we naar een script voor een meeslepende film kijken. Zo is er natuurlijk haar donkere jeugd, getekend door de zelfmoord van haar moeder. Gelukkig staat daar het opbloeien van een prachtige carrière op het toneel tegenover.

Een stormachtig script

Maar ook die loopbaan kent zijn ups en downs. En natuurlijk een belangrijke rode draad in de vorm van Ramses Shaffy. Zo zijn er in haar muzikale leven steeds weer mannen die voor nieuwe inspiratie zorgen, zoals ook Frank Boeijen en Jacques Brel deden. En dan ontvangt ze na haar veertigste ook nog het mooiste geschenk van haar leven: de geboorte van haar dochter.

Een cast vol Nederlands talent

Wie zou het aandurven om in de huid van Liesbeth List te kruipen? Dat is niemand minder dan Renée van Wegberg, een Nederlands theatertalent die eerder ook al schitterde in voorstellingen Als Wicked en Urinetown. Verder zijn er ook nog rollen voor:

  • Jonathan Demoor als Robert Braaksma en Jacques Brel
  • Michael Konings als Ramses Shaffy
  • Johnny Barendsen als Cees Nooteboom
  • Julia Berendse als dochter Elisa

De pers is lovend over deze fantastische cast:
“Renée van Wegberg ideale vertolkster.” – Volkskrant
“Renée van Wegberg is stralend middelpunt” – Telegraaf
“De musical staat als een huis” – De Limburger
“Jonathan Demoor laat Jacques Brel van het toneel spatten” – NH Dagblad

Bestel nu je Liesbeth List de Musical kaarten!

Deze bijzondere voorstelling zal van september 2017 tot en met januari 2018 in verschillende Nederlandse theaters te zien zijn. Wil jij ook naar Liesbeth List de Musical? Kaarten bestel je nu heel eenvoudig bij Veronica Magazine en zijn al verkrijgbaar vanaf € 30,45*.

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0264.

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten