TICKETS VANAF € 59,85*
DINER- ARRANGEMENT € 16,50

Kaarten voor Disney’s The Lion King koop je bij Veronica Magazine

Soms zijn er van die musicals die je gezien moet hebben. Disney’s The Lion King is er zo een. En we hebben goed nieuws voor je, want deze musical van wereldformaat exclusief te zien in het Circustheater in Scheveningen. En geloof ons: dit wil je niet missen!

Laat je meeslepen door het magische verhaal, luister naar wereldberoemde hits als ‘Can you feel the love tonight’ en ‘Hakuna Matata’ en kijk je ogen uit. Hoofdrollen zijn trouwens weggelegd voor Naidjim Severina, bekend van JEANS, en Gaia Aikman. en Gaia Aikman. Haar ken je misschien van The Voice of Holland en ze heeft in de musical The Bodyguard gespeeld.

Bestel nu je kaarten voor Disney’s The Lion King bij Theaterclub.nl en boek er vrijblijvend een burger keuzemenu bij in restaurant Le Cirque. Je krijgt dan van ons een gratis kopje koffie of thee na. Dit maakt je avondje uit pas echt compleet! 

De koning der musicals

Disney’s The Lion King is een verhaal over moed, zelfvertrouwen en vriendschap. Een verhaal dat begint in de eindeloze Afrikaanse savanne met de geboorte van het leeuwenwelpje Simba, dat moet vluchten als zijn wrede oom Scar de macht grijpt. Een tocht die hem voert over het grillige pad op weg naar volwassenheid. Een reis die hem uiteindelijk terug doet keren naar waar hij vandaan komt, om daar zijn rechtmatige plek op de troon op te eisen.

Naar keuze: burgermenu in Le Cirque voor maar € 16,50

Ontspannen genieten en zonder haast op tijd voor de voorstelling. Le Cirque, gelegen op het Circusplein in het AFAS Circustheater, is de perfecte locatie om voor de musical te dineren.

Het menu biedt de keuze uit 3 heerlijke burgers met huisgemaakte friet:

  • Beefburger met zuidafrikaanse BBQ saus, ui, augurk en spek – op een harde witte bol
  • Zalmburger met grove ravigottesaus, knapperige frisée sla, ui en tomaat – op een brioche bol
  • Kikkererwt/quinoaburger (v) met tomatenchutney en gegrilde little gem sla – op een donkere bol
  • Koffie of thee na

Je kunt het menu vrijblijvend bijboeken voor maar € 16,50 p.p.

Boek dus nu kaarten voor Disney’s The Lion King bij Theaterclub.nl en boek een diner-arrangement in Le Cirque erbij voor een compleet avondje uit!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0264.

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten