€ 15,- VOORDEEL PER TICKET

Kaarten On Your Feet! via Veronica Magazine met € 15,- voordeel

De hits van Gloria Estefan kennen we natuurlijk allemaal. Haar swingende pop met latin-invloeden is nu eenmaal onweerstaanbaar en tijdloos. Gelukkig kunnen we al dat moois één avond lang opnieuw beleven tijdens On Your Feet! Deze musical over het leven en de muziek van Gloria Estefan is nu te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Bestel nu direct kaarten bij Veronica Magazine en ontvang € 15,- voordeel per toegangskaart! Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf € 30,85* per stuk.

“De publiekslieveling van dit musicalseizoen” **** Volkskrant
“Glorieus” Telegraaf
“Super strakke showdans” NRC

Are you ready to party?

Het dak gaat er af bij het musicalspektakel On Your Feet! Stilzitten is onmogelijk! Het ritme en de onweerstaanbare dans krijgen je hoe dan ook te pakken. Ga los op alle wereldhits van Emilio en Gloria Estefan zoals, ‘Conga’, ‘Dr. Beat’ en ‘The Rhythm is gonna get you’. De musical die bruist van energie is alleen te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Boek nu je kaarten en feest mee!

Een fascinerend levensverhaal

Een huwelijk van bijna 40 jaar is natuurlijk uitzonderlijk in de showbusiness. Maar misschien is hét geheim van Gloria en Emilio Estefan wel dat ze ook al die jaren samen muziek maken. En naast een gelukkig huwelijk heeft dat ook geleid tot talloze hits, meerdere wereldtours en maar liefst meer dan 100 miljoen verkochte albums.

Dat biedt vanzelfsprekend volop inspiratie voor een fascinerend musicalverhaal. Maar behalve hoogtepunten kreeg het echtpaar ook zware tegenslagen te verwerken. Zo raakte Gloria betrokken bij een zwaar busongeluk. Ze overleefde het, maar de weg naar herstel was lang en zwaar. En ook die momenten zie je in de musical.

Muzikaal vuurwerk met spetterende hits

Naast het verhaal draait On Your feet! natuurlijk vooral ook om de muziek van Gloria Estefan. En met een indrukwekkende carrière zoals die van haar weet je in ieder geval zeker dat er aan swingende hits geen gebrek is. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • “Rhythm Is Gonna Get You”
  • “Get On Your Feet”
  • “Dr. Beat”
  • “Conga”
  • “1-2-3”

Het is slechts een kleine greep uit de grote hoeveelheid topnummers die je tijdens deze avond gaat horen.

Kaarten On Your Feet! nu met voordeel

Via Veronica Magazine koop je kaarten voor On Your feet! met € 15,- voordeel. Je kunt ze vanaf € 30,85* per stuk bestellen, dus reserveer alvast je plekje in het Beatrix Theater!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0264.

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten