TICKETS VANAF € 50,85*

Kaartjes On Your Feet! nu te bestellen bij Veronica Magazine!

De hits van Gloria Estefan kennen we natuurlijk allemaal. Haar swingende pop met latin-invloeden is nu eenmaal onweerstaanbaar en tijdloos. Gelukkig kunnen we al dat moois één avond lang opnieuw beleven tijdens On Your Feet! Deze musical over het leven en de muziek van Gloria Estefan is vanaf eind oktober te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Kaarten voor On Your Feet! zijn nu vanaf € 50,85* per stuk verkrijgbaar. Bestel ze nu direct bij Veronica Magazine!

“De publiekslieveling van dit musicalseizoen” **** Volkskrant
“Glorieus” Telegraaf
“Super strakke showdans” NRC

Een fascinerend levensverhaal

Een huwelijk van bijna 40 jaar is natuurlijk uitzonderlijk in de showbusiness. Maar misschien is hét geheim van Gloria en Emilio Estefan wel dat ze ook al die jaren samen muziek maken. En naast een gelukkig huwelijk heeft dat ook geleid tot talloze hits, meerdere wereldtours en maar liefst meer dan 100 miljoen verkochte albums.

Dat biedt vanzelfsprekend volop inspiratie voor een fascinerend musicalverhaal. Maar behalve hoogtepunten kreeg het echtpaar ook zware tegenslagen te verwerken. Zo raakte Gloria betrokken bij een zwaar busongeluk. Ze overleefde het, maar de weg naar herstel was lang en zwaar. En ook die momenten zie je in de musical.

Muzikaal vuurwerk met spetterende hits

Naast het verhaal draait On Your feet! natuurlijk vooral ook om de muziek van Gloria Estefan. En met een indrukwekkende carrière zoals die van haar weet je in ieder geval zeker dat er aan swingende hits geen gebrek is. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • “Rhythm Is Gonna Get You”
  • “Get On Your Feet”
  • “Dr. Beat”
  • “Conga”
  • “1-2-3”

Het is slechts een kleine greep uit de grote hoeveelheid topnummers die je tijdens deze avond gaat horen.

Kaartjes On Your Feet! nu verkrijgbaar

On Your Feet! is de opvolger van The Bodyguard, dus het Nederlandse musicalpubliek staat al in de rij om deze gloednieuwe voorstelling te gaan zien. Gelukkig hoef je bij Veronica Magazine niet in de rij te staan. Wij hebben namelijk al kaarten voor On Your feet! geregeld. Je kunt ze nu vanaf € 50,85* per stuk bestellen, dus reserveer alvast je plekje in het Beatrix Theater!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0264.

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten