TICKETS VANAF € 22,50*

Opvliegers 3: nu in de verkoop!

Train je lachspieren maar vast, want die zullen weer flink op de proef gesteld gaan worden tijdens Opvliegers 3! De voorstelling is vanaf november weer door heel Nederland te zien en is het vervolg op de twee eerdere en zeer succesvolle delen. Een nieuwe voorstelling met nieuwe muziek, nieuwe gezichten en zelfs een nieuwe bestemming: New York!

Ook naar Opvliegers 3? De voorstelling is nu in de verkoop, bestel je tickets vanaf € 22,50* per stuk bij Veronica Magazine!

Op naar New York!

Na de sneeuwpret van het vorige deel gaat Opvliegers dit keer naar New York. Onze Lydia is na een beschamend Facebookfilmpje namelijk wel even toe aan een plek waar niemand haar kent. Ze besluit daarom hals over kop naar Schiphol te gaan en het eerste de beste vliegtuig in te stappen. De bestemming is New York, dat klinkt veelbelovend!

Zonder haar oude vriendinnen

Helaas lukt het Lydia’s vriendinnen niet om hun agenda’s om te gooien voor dit spontane reisje. Ze gaat dus alleen op pad, maar dat blijft gelukkig niet lang zo. In het vliegtuig maakt ze kennis met Moniek. Een vrouw van dezelfde leeftijd, met dezelfde overgangskwaaltjes en die ook nog eens in hetzelfde hotel verblijft.

Eenmaal daar ontmoeten ze nog twee dames die samen op reis zijn en met wie het prima klikt. Joke is een blogger en is van plan om in New York eindelijk eens Barry Manilow voor haar camera te krijgen. Ze is er samen met Shirley, die net weduwe is geworden. De erfenis bestaat uit een flink geldbedrag waar ze nu van op reis is, maar ook nog uit twee onuitstaanbare stiefkinderen.

Bestel vandaag nog je tickets voor Opvliegers 3!

Je hebt ondertussen vast wel door dat het opnieuw een hilarische show gaat worden. De liefhebbers hebben dan ook lang uitgekeken naar Opvliegers 3. De voorstelling is nu in de verkoop en het is slim om alvast je tickets te bestellen. Na het succes van de vorige twee delen kan het namelijk wel eens hard gaan met de kaartjes!

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten