€ 20,- KORTING PER TICKET

West Side Story: nu met € 20,- korting per kaart!

Fantastisch nieuws voor de liefhebbers van musicals, eindelijk is West Side Story in Nederland ook weer te zien!

Met een echte Amerikaanse cast en zelfs een live-orkest, dus dat gaat absoluut een bijzondere voorstelling worden. Helemaal met onze exclusieve actie waarmee je flink op je tickets bespaart:

Bestel nu je tickets voor West Side Story in Nederland bij de Theaterclub van Veronica Magazine. Je krijgt dan € 20,- korting op elk kaartje!

Shakespeare in Manhattan

Schrijver Arthur bracht met zijn musical Shakespeare naar het Manhattan van de jaren vijftig. Hij situeerde het verhaal van Romeo en Julia in de straten van de Upper West Side, waar twee bendes hun vetes uitvechten en straten verdedigen. Thema’s als racisme en wapenbezit gaven de musical bovendien een verrassende en actuele lading. Maar naast al die spanning is er in West Side Story ook volop ruimte voor romantiek.

Verboden liefde

Tijdens de voorstelling zien we hoe er een liefde opbloeit tussen Tony en Maria. Een liefde die eigenlijk verboden is, want Tony is lid van de Jets en Maria het zusje van de leider van de rivaliserende Sharks. Het vormt de basis voor vele spannende situaties maar ook voor de prachtigste liedjes, geschreven door Leonard Bernstein. Onderstaande nummers herken je vast direct zodra je ze hoort:

  • Something’s Coming
  • A Boy Like That
  • I Feel Pretty
  • Tonight
  • Maria

West Side Story in Nederland, mis het niet!

West Side Story zal eind dit jaar maar een paar weken in Nederland te zien zijn. Daar wil jij als musicalliefhebber natuurlijk graag bij zijn, dus zorg dat je snel je kaarten in huis haalt. Doe je dat bij onze Musical & Theater Club, dan krijg je per ticket ook nog eens € 20 korting!

Voor vragen en reserveringen neem je contact op via 088 – 550 0264.

 

Lees minder
Bestel Kaarten
Bestel Kaarten